Skip to main content

FysioFitness

Dance4Health

Dance4Health

Muziek en dans zijn erg goed voor ons brein, daarom start FysioSport & Therapie binnenkort met een lesprogramma van 10 weken (één les per week), waarbij iedereen kan bewegen op muziek!

Neurowetenschapper Erik Scherder heeft aangetoond dat muziek en dans ervoor zorgen dat het brein op een positieve manier wordt geprikkeld. Naar aanleiding hiervan is het Dance4Health principe ontwikkeld.

Naast het feit dat Dance4Heath nuttig en bewezen effectief is, is het bovenal een gezellige en leuke (beweeg-)activiteit!

Voor meer informatie m.b.t. de mogelijkheden, data, tijden, locatie, kosten en/of vergoedingen, kunt terecht bij uw therapeut of aan de balie.

Muziek en dans zijn erg goed voor ons brein, daarom geeft fysiotherapeute Maartje van Tiggelen vanaf donderdag 5 september 10 danslessen gebaseerd op het Dance4Health principe.

Naar Fysiofitness menu
Keep dance in your life !

Laat jezelf meevoeren door de muziek en beweeg naar eigen kunnen. Dit kan staand, maar zeker ook zittend op een stoel of vanuit een rolstoel. Hierdoor is het programma uitermate geschikt voor mensen met NAH zoals Parkinson, MS of chronische fase na een CVA.