Skip to main content

Praktijk

Benatzkystraat, Tilburg

MC Beethoven, Tilburg

Multifit, Hilvarenbeek

Huisregels Groepstherapie en Fysiofitness in Coronatijd

Voor dat u naar de praktijk komt zijn de volgende regels van belang om te besluiten of u wel of niet naar de praktijk mag komen om te trainen:

 • Heb je één of meerdere verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging, koorts en/of benauwdheid?
 • Blijf thuis en laat je testen.
 • Bij twijfel neem contact op met de praktijk.

 

Praktijkregels groepslessen
 

 1. Kleedkamers en toilet:
  De kleedkamers zijn gesloten. Gelieve vooraf en nadien thuis om kleden en toiletteren. Uiteraard kunt u gebruik maken van het toilet als dit noodzakelijk is. Graag dan de regels van de toilet hygiëne (zie regels in toilet) handhaven.

 2. Aanvang:
  Maximaal 5 minuten voor de les mag u naar binnen. Bent u eerder dan dient u buiten te wachten.
 3. Hygiëne vooraf:
  Graag vooraf en nadien thuis uw handen wassen. Bij binnenkomst dient u de handen te desinfecteren bij de daarvoor bestemde desinfecteerpaal (in aankomst halletje).
 4. Looproute:
  Graag de aangegeven looproute voor groepstherapie en fysiofitness volgen. Deze looproute is bestemd voor patiënten/cliënten. Therapeuten mogen indien noodzakelijk van deze route afwijken.
 5. Les duur:
  De les duurt momenteel 50 minuten. Na de les graag z.s.m. de praktijk verlaten via de aangegeven route. Dit ter voorbereiding van de daarop volgende groep (schoonmaak en aanvang les)
 6. Schema’s:
  De trainingsschema’s zullen door de therapeuten worden uitgedeeld. Graag na de les in de daarvoor bestemde bak leggen (bij uitgang fitnessruimte). De therapeut zal deze dan reinigen en terug opbergen.
 7. Vakken:
  Om de 1,5 meter regel zo goed mogelijk te handhaven zijn al onze apparaten en materialen in vakken verdeeld. Belangrijk hierin is dat er maar 1 cliënt/patiënt per vak mag trainen. Is het vak bezet dan zult u moeten uitwijken naar een andere oefening.
 8. Hygiëne tijdens de les:
  Tijdens de training dient u zelf zorg te dragen voor het reinigen van de apparaten/materialen. In de fitnessruimte staan op verschillende punten emmertjes met schoonmaakmiddel en doekjes. Na het gebruik van een apparaat of los materiaal graag even de aangeraakte onderdelen reinigen (vb. scherm, handvatten, hendels, zitvlak e.d.)
 9. Les indeling:
  De les indeling kan wellicht anders zijn dan u gewend bent. We proberen om alles zo goed mogelijk te laten verlopen en daarbij de 1,5 meter regel zoveel mogelijk te hanteren. Dit kan betekenen dat er aanpassingen moeten plaats vinden in de les en de structuur die u normaliter gewend was.
 10. Lucht klimaat:
  De airco’s staan ingesteld op ventileren. Ter ondersteuning kan het voorkomen dat de nooddeur in de fitnessruimte open staat. Deze deur mag niet worden gebruikt om de ruimte binnen te komen of te verlaten (uitgezonderd noodsituaties).
 11. Samen sterk:
  Uiteraard is iedereen blij en enthousiast om weer te mogen sporten. Ondanks dat is de situatie nieuw en kan wellicht voor wat onzekerheid en onrust zorgen. Als we ons allen aan de regels houden, kunnen we samen weer op een prettige en veilige manier trainen!!!